25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hami Mandıralı: Beni ortada bıraktılar

Trabzonpor'un efsanesi Hami Mandıralı, uzun süren suskunluğu bozdu, Radyospor'a birbirinden çarpıcı ve her sözü gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hami Mandıralı: Beni ortada bıraktılar

14 maçta Trabzon'un başında sahaya çıkan Mandıralı, kısa süre içerisinde etkisini göstermiş, takım 9.’luktan, 4.’lüğe kadar yükseltmeyi başarmıştı. Fakat bir anda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Vahid Halilhodzic'le ilgilenmesi, Hami hoca ile köprülerin atılmasına sebep olmuştu. Bu durum karşısında hayal kırıklığı yaşayan Mandıralı da Trabzonsor Yönetimi ile ilgili sert ifadeler kullandı. Mandıralı'nın konuşmalarından satırbaşları şöyle: 

'Kararlarım duygusal'

"1.5 aylık süreç içerisinde benimle ilgilenen pek çok takım vardı. Lig bittikten sonra ayrılsaydım, 'Bizi bırakıp gitti’ diyeceklerdi. Ben hâlâ Trabzonspor’dayken VahidHalilhodzic teknik direktör oluyor. Ben ortada kalıyorum. Baştan bana bunu söyleselerdi, ben de buna göre kararımı verirdim. Hayatım boyunca Trabzonspor’la ilgili kararlar alırken duygusal davrandım, asla pişman olmadım; ancak bundan sonra ilk defa profesyonel gibi davranacağım."

'Sözleşmem sürüyor' 

“Ben ayrılmadım. 2 yıl daha sözleşmem var. Onlar tek taraflı feshedecek. Ben feshetmeyeceğim.14 maç görev yaptım, aslan gibi mücadele ettik. Oyuncularımınbüyük emeği vardı. Takımı dokuzunculuktan dördüncülüğe taşıdık. Sonrasında bize bu  uamele yapıldı. Bu yüzden üzülüyorum. Bu benim canımı acıttı. Biz dik durduk; bazı kararlar aldım. Bütün yöneticiler, ‘Bravo Hami hoca’ dedi. Bazı oyuncuları kadro dışı bıraktık.Bir duruş sergiledik ve başarılı olduk. En çok buna üzülüyorum." 

"Trabzon'u seviyorsa..."

"Malouda, Trabzonspor’uçok seviyor diyorlar. Madem okadar çok seviyor o zaman bedavaoynasın. 2.5 milyon Euro alıyor. Malouda büyük oyuncuydu;ama bizim zamanımızdaoynamadı. Oynamayan birisini nasıl oynatacaktım ben? Başkan’ın bize buradan da bir tavrı vardı. Benim kompleksim yok. Halilhodzic’le çalışmamı isteseydi, çalışırdım.Sen beni oraya sokmak istemiyorsun ya da tepkidençekinip ayrılmamı daistemiyorsun. Beni bunlar çok rahatsız etti.” 

(Fanatik)