19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hamza Hamzaoğlu: Ligin dibinde olmak ve umudunuzu diri tutmak kolay değil

Süper Lig'in 16. haftasında evinde Göztepe'yi 3-1 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

11 Aralık 2021 Cumartesi 19:10 - Güncelleme:
Hamza Hamzaoğlu: Ligin dibinde olmak ve umudunuzu diri tutmak kolay değil

Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi bir rakibe karşı, bizden yukarıda olan rakibe karşı kazanmak sevindirici. Puan olarak yaklaştık ve bir basamak çıktık." dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde zor bir süreci yönetmeye çalıştıklarını belirtti.

İç sahada iyi işler yaptıklarını ve ciddi bir rakibe karşı kazandıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Çok önemli bir üç puan aldık. İyi bir rakibe karşı, bizden yukarıda olan rakibe karşı kazanmak sevindirici. Puan olarak yaklaştık ve bir basamak çıktık. İnşallah bu basamakları birer birer tırmanmaya devam ederiz." diye konuştu.

Göztepe'nin iyi rakip olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Psikolojik ve fiziksel olarak iyi bir rakibe karşı mücadele etmek kolay değil. İlk onbir başlayan sonradan giren oyuncular önemli. Beş oyuncunun değiştiği ligde stratejimizi buna göre belirliyoruz. Bugün ne kadar önemli olduğunu gördük. sonradan giren arkadaşları tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sezon başından bu yana ligin dibinde olmak ve umudunuzu diri tutmak kolay değil. Oyuncu, biz yönetim herkes, taraftarlarımız inanıyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız ligin sonunda olan bir takıma ancak bu kadar destek olunabilir."

Çaykur Rizespor'un en zor sezonunu yaşadığının altını çizen Hamzaoğlu, yeni kurulan ligin dibindeki bir takımı, hazır ve diri tutmanın zor olduğunu sözlerine ekledi.