19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hatayspor - Gs maçı ilk 11'leri Hatayspor - Galatasaray ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor - Galatasaray maçını merakla bekleyenler maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Türkiye Kupası’nda oynanacak Hatayspor - Galatasaray maçının ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağı belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final turu rövanş maçında Galatasaray ilk maçta Hatayspor’u 2-0 yenmişti. Süper Lig’de Akhisar Belediye karşısında galibiyetle ayrın Galatasaray, Hatayspor’u da yenerek kupada da yolunan devam etmek istiyor. İşte Hatayspor - Galatasaray maçı tarihleri..

27 Şubat 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hatayspor - Gs maçı ilk 11'leri Hatayspor - Galatasaray ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turu olan Hatayspor - Galatasaray maçı heyecanla bekleniyor. Galatasaray ilk maçta Hatayspor’u yendiği için skor olarak avantajlı bir şekilde deplasmana gidecek. Süper Lig’de de Akhisar Belediye karşısında galibiyetle ayrılan Galatasaray, Hatayspor’u da yenerek kupada da yolunan devam etmek istiyor.Maçı büyük bir heyecanla bekleyen Hatayspor ve Galatasaray taraftarları maçın ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağı büyük bir merakla bekleniyor. İşte Hatayspor - Galatasaray maçını ile ilgili tüm detaylar…

HATAYSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı 27 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da başlayacak. Aspor kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Önder Yılmaz yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem Atilla Karaoğlan olacak.

Mücadelenin VAR hakemi ise Ali Şansalan.

LUYİNDAMA, İLK GOLÜNÜ HATAYSPOR'A ATTI

Galatasaray'ın devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Kongolu defans oyuncusu Christian Luyindama, sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü ikinci maçında Hatayaspor'a karşı kaydetti.

Devre arası transfer döneminde Belçika'nın Standard Liege ekibinden kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Kongolu futbolcu Christian Luyindama, yeni takımıyla ikinci maçında golle tanıştı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Hatayspor karşısında başarılı futbolcu rakip fileleri havalandırdı. Müsabakanın 7. dakikasında Selçuk'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Luyindama, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Hatay müsabakasına ilk 11'de başlayan Kongolu futbolcu, 90 dakika sahada kaldı. Christian Luyindama, Hatayspor maçı ile birlikte ilk kez Türk Telekom Stadyumu'nun da çimlerine bastı.

MAÇ TAKVİMİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçlarının programı şöyle:

Bugün

20.00 Ümraniyespor-Trabzonspor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

27 Şubat Çarşamba:

14.00 Hatayspor-Galatasaray (Antakya Atatürk)

20.00 Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor (Bornova)

28 Şubat Perşembe:

20.00 Kasımpaşa-Akhisarspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)