26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hidayet Türkiye'ye mi dönüyor?

Sezon başından beri takımında sıkıntılar yaşayan Hido'nun kaderi belli oluyor.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hidayet Türkiye'ye mi dönüyor?
Orlando Magic'de sezon başından beri antrenmanlarda yer almayan Hidayet Türkoğlu'nun kaderi belli oluyor. Milli basketbolcunun geleceği hakkındaki karar 7 Ocak'ta verilecek. Eğer Orlando serbest bırakmazsa Hido parasının tamamını alacak.Şimdiye beklenilmesinin tek sebebi, karşılıklı anlaşma sağlanamaması ve Hidayet'in bir takas değerinin olmasıydı.
 
 
FENERBAHÇE ÜLKER DEVREDEYDİ
 
 
Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı Menajeri Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu transferine ilişkin, "Şu anda Orlando Magic'e bağımlı. Hidayet arkadaşım ve çok büyük bir oyuncu. Ancak hala sözleşmesi var. Onu takıma katmak için birçok sorunu çözmemiz gerekiyor ve kolay olmayacak. Serbest kalırsa belki geri dönmek ister. Neler olacağını asla bilemezsiniz. Bu konuyu 2-3 haftadır konuşuyoruz, henüz netleşen bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.
 
 
HİDO DA DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA
 
 
1999-2000 sezonunda Sacremanto Kings ile başlayan NBA macerasında Orlando formasıyla pek çok başarıya imza atan Hidayet Türkoğlu 13 sezon geçirdiği NBA serüvenini bitiriyor. Milli yıldızın kariyerinin son dönemini Beko Basketbol Ligi'nde geçirmesi bekleniyor. Hidayet Türkoğlunun yuvam dediği Anadolu Efes veya taraftarı olduğu Fenerbahçe Ülker'den birini tercih etmesi bekleniyor.
 
 
Açık Mert Korkusuz