6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Hollanda, Burak Yılmaz kriziyle çalkalanıyor! Bu kadarı da ''pes'' dedirtti...

Burak Yılmaz için Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'da işler yolunda gitmiyor. Son 7 karşılaşmada da skora etki edemeyen Burak Yılmaz, performansıyla Hollanda'da eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi31 Ekim 2022 Pazartesi 21:03 - Güncelleme:
Hollanda, Burak Yılmaz kriziyle çalkalanıyor! Bu kadarı da ''pes'' dedirtti...

Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, eski günlerini mumla aratıyor. Hollanda'da son 7 karşılaşmasında da skora etki edemeyen tecrübeli golcü Burak Yılmaz, eleştiri oklarının hedefi oldu.

BURAK YILMAZ, 5 YILLIK İMZA ATMIŞTI

Geçtiğimiz yaz Lille'den ayrılan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'a 2 yılı futbolcu, 3 yılı antrenör olmak üzere toplamda 5 yıllık imza attı.

7 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Fortuna Sittard'daki kariyerine gollerle başlayan Burak Yılmaz, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Ancak 36 yaşındaki tecrübeli golcü, son karşılaşmalardaki performansıyla eski günlerini mumla arıyor. Burak Yılmaz, Hollanda ekibinde son 7 resmi maçında ne gol atabildi ne de asist yapabildi.

HOLLANDA'DA BURAK YILMAZ KRİZİ

Gol yollarında son karşılaşmalarda performansıyla tartışılan isim olan Burak Yılmaz için çatlak sesler yükselmeye başladı. 36 yaşındaki tecrübeli golcü, Hollanda basınında eleştirilerin hedefi oldu.

Star Gazetesi