26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İkinci 'Mehmet Topuz' vakası

Transferin gözde ismi Tarık Çamdal konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi Mayıs'ta bitecek oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geldi.

DHA26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İkinci 'Mehmet Topuz' vakası
Galatasaray 'ın Tarık Çamdal ile gizlice anlaşma imzaladığı iddiası gündeme düştü. Eskişehirspor Yönetimi, bunu doğrulayarak sert açıklamalar yaptı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç oyuncu için bir süredir nabız yoklayan Beşiktaş ise bu olaylardan sonra Başkan Fikret Orman vasıtasıyla Tarık'a resmi olarak talip oldu.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyesi Bahadır Ünalan, Tarık ile görüşmeleri için sadece Beşiktaş'a izin verdiklerini ve anlaşılması halinde bu futbolcuyu siyah-beyazlı takıma vereceklerini söyledi.

GALATASARAY SESSİZ, BEŞİKTAŞ İKNA ÇABASINDA

Galatasaray cephesinden bu güne kadar bu konu ile ilgili olumlu veya olumsuz resmi hiç bir açıklama gelmedi. Tarık Çamdal ile görüşüp ikna etmeye çalışan Beşiktaş cephesi ise henüz bir sonuca ulaşamadı.

İKİNCİ MEHMET TOPUZ OLAYI YAŞANIR MI?

Tarık Çamdal konusundaki bu gelişmeler akıllara 2009 yılında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz olayını getirdi. Kayserispor, Beşiktaş ile anlaşan ve siyah-beyazlı forma ile poz bile veren Mehmet Topuz'u, önce kendileriyle görüşüp izin isteyen Fenerbahçe'ye vermişti.

Tarık konusunda şu ana kadar Eskişehirspor Yönetimi haricinde Galatasaray ve Beşiktaş'tan resmi açıklama gelmedi. Ancak kapalı kapılar ardında Tarık Çamdal savaşı yaşandığı biliniyor.