7 Mayıs 2025 Çarşamba / 10 Zilkade 1446

Süper Lig'de inanılmaz olay: Servet Çetin penaltı çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de 2. yarının ilk haftasının önemli maçlarından biri olan Bursaspor-Eskişehirspor maçında futbol sahalarında ender görülen olaylar yaşandı.

Stargazete.com25 Ocak 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Süper Lig'de inanılmaz olay: Servet Çetin penaltı çıkardı
Bursaspor'un Eskişehirspor'u evinde 3-1 mağlup ettiği maçta, 77. dakikada Eskişehirspor'un kalecisi Boffin kırmızı kart gördü. Eskişehirspor 10 kişi kaldığında Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğü bulunuyordu.

Eskişehirspor'un üç oyuncu değişikliği hakkını da kullanmış olmasından ötürü kaleye Servet Çetin geçti. Kalede başarılı bir performans sergileyen Servet Çetin, 83. dakikada Taye Taiwo'nun penatsını da kurtararak kalesinde adeta devleşti.

Servet Çetin, 90+4'te Stanislav Sestak'ın golüne engel olamayınca karşılaşma 3-1 sona erdi.

Bursaspor'un gollerini, 22 ve 47. dakikada Fernandao ile 90+4. dakida Stanislav Sestak atarken, Eskişehirspor'un tek sayısı ise 62. dakikada Aytaç Kara'dan geldi.

BURSASPOR-ESKİŞEHİRSPOR: 3-1

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 16.00
YAYIN: Lig Tv

BURSASPOR: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Şamil, Belluschi, Ferhat, Ozan, Sestak, Santana
TEKNİK DİREKTÖR: C.Daum

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Sezgin, Diego, Servet, Dede, Hürriyet, Jaorquera, Erman, Erkan, Aytaç, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam


***