8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Eric Bailly itiraf etti! İşte Beşiktaş'tan ayrılma nedeni

Sezon başında Manchester United'dan Beşiktaş'a transfer olan Eric Bailly'nin Türkiye macerası kısa sürdü ve ara transfer döneminde takımdan ayrıldı. Fildişi oyuncu verdiği bir röportajda siyah beyazlı ekipten ayrılma nedenini açıkladı. İşte o açıklamalar...

İLKNUR KARAKELLE15 Mart 2024 Cuma 14:00 - Güncelleme:
Eric Bailly itiraf etti! İşte Beşiktaş'tan ayrılma nedeni

Beşiktaş'ın Fildişi Sahilli eski futbolcusu Eric Bailly, ayrılık kararıyla ilgili konuştu.

Milli takımda eski teknik direktör Jean-Louis Gasset ile bir sorunu olmadığını söyleyen Bailly, Beşiktaş için de ayrılık itirafında bulundu.

Eric Bailly yaptığı açıklamada, "Jean-Louis Gasset beni Afrika Kupası'ndan mahrum etmedi. Onunla konuştuk ve hala iyi bir ilişkimiz var." dedi.

Yaşadığı sakatlık ve Beşiktaş'tan ayrılma sürecinden bahseden Fildişili oyuncu, "Küçük bir sakatlık geçirdim. Hoca ile bu konuyu konuştuk ve bir karar verdik. Beşiktaş'ta karmaşık anlar yaşadım. Benim için doğru olan kulüp değiştirmek ve geleceğe bakmaktı. Afrika Kupası'nda oynayacak daha hazır oyuncular vardı. Gasset ile hiçbir sorunum yok." şeklinde konuştu.

Yaz transfer döneminde Manchester United'dan Beşiktaş'a bedelsiz transfer olan Bailly, kış transfer döneminde bedelsiz olarak Villarreal'e imza attı.