26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İşte Galatasaray'daki ilk yolcular!

Ara transfer dönemi yaklaşırken, Galatasaray’da hem takımdan gönderilecek, hem de takıma transfer edilecek futbolcular, önümüzdeki hafta içerisinde belli olacak.

İHA25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İşte Galatasaray'daki ilk yolcular!
Performansları Galatasaray Teknik Direktörü Mancini tarafından yeterli bulunmayan oyuncular için sarı-kırmızılı yöneticilerden, bu iki futbolcuya takım bulmaları istendiği de gelen bilgiler arasında.

AMRABAT KESİN YOLCU

Ara transfer dönemine günler kalırken Galatasaray’da tek sorun, elinde bulunan yabacı futbolcuların bir kaçından istenilen verimin alınamaması. Bu sezon yeterli verim alınamayan Amrabat’ı ilk olarak gözder çıkaran sarı-kırmızılılarda, Faslı futbolcuyu ara transfer döneminde göndermek için çözüm yolları aranıyor. Kayserispor’dan yüksek bir bedelle transfer edilen Amrabat için Galatasaray, iyi bir ücret verilmesi halinde Faslı futbolcuyu elinden çıkaracak. Amrabat’ın satışı için, Galatasaray Yönetimi’nin belirlediği fiyat altında kalınırsa zarar etmemek için Faslı futbolcu başka bir takıma kiralık verilecek. Noureddin Amrabat’ın menajerinin de yaptığı açıklamada, kulüp aradıklarını ifade etmesi üzerine, alınan bilgilere göre Faslı futbolcu için Belçika’dan ve Hollanda’dan teklifler olduğu gelen haberle arasında.

DANY, KADERİNİ BELİRLEYECEK

Galatasaray’da geçen sezon başarılı bir performans sergileyen defans ouncusu Dany Nounkeu, bu sezon beklenilenin altında kalınca gözden düştü. Sarı-kırmızılı takımda beklentilerin yüksek olduğu Dany için teknik direktör Roberto Mancini, yapılacak transferlere göre Kamerunlu futbolcunun kaderini belirleyecek. Ara transfer döneminde sadece sol beke yabancı futbolcu transfer etmeyi düşünen Galatasaray Yönetimi’nin, Mancini’nin ilerleyen günlerde vereceği rapora göre Dany ile masaya oturulacak.

Kamerunlu futbolcu için defansta yaşanılacak sıkıntıları da göz önüne alıp, hazırlık döneminde performansına göre takımda kalmasını ya da gitmesini isteyecek olan İtalyan Teknik Adam’ın, Dany’e bir şans daha verebileceği de gelen haberler arasında. Stopere yerli futbolcu transfer edecek olan Galatasaray’da Dany’nin durumunu şu an için ağırdan almış durumda.