29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Jadon Sancho'ya İtalya'dan dev talip!

Manchester United'da teknik direktör Eric ten Hag ile yaşadığı problemin ardından kadro dışı kalan Jadon Sancho için İtalya'dan talip çıktı. Juventus'un İngiliz yıldız için devre arasında girişimde bulunacağı iddia edildi.

İLKNUR KARAKELLE17 Kasım 2023 Cuma 18:07 - Güncelleme:
Jadon Sancho'ya İtalya'dan dev talip!

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag ile kavga ettikten sonra kadro dışı kalan ve takım arkadaşlarıyla yemek yemesi bile yasaklanan Jadon Sancho takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

JUVENTUS TALİP OLDU

Fabrizio Romano'nun haberine göre Juventus; Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Jadon Sancho'nun şartlarını Manchester United'a sordu.

İtalyan devinin, İngiliz oyuncuyu 6 aylığına kiralamak ve maaşının bir kısmını üstlenmek istediği belirtilirken Manchester United'ın isteğinin oyuncuyu satmak olduğu ifade edildi.

İki taraf arasında görüşmelerin önümüzdeki haftalarda devam edeceği bildirilirken, Juventus'un bu transferde ısrarcı olacağı öne sürüldü.

İSMİ TÜRKİYE İLE DE ANILDI

Kadro dışı kaldığı dönemden bu yana Avrupa'dan birçok takımla anılan Sancho'nun ismi Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.