26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Joao Pereira 1 yıl daha Trabzonspor'da

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joao Pereria 1 yıl daha bordo mavili takımda... Başkan Ahmet Ağaoğlu, Pereira'nın imza töreninde iki transfer haberi daha verdi ve Bilal Başacıkoğlu ile Majid Hosseini'nin opsiyon haklarını kullandıklarını açıkladı.

30 Mayıs 2020 Cumartesi 16:21 - Güncelleme:
Joao Pereira 1 yıl daha Trabzonspor'da

Trabzonspor, Portekizli sağ beki Joao Pereira'nın sözleşmesini 1 sene daha uzattı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Pereira için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"PEREIRA İLE 1 YIL DAHA ANLAŞTIK"

"Joao Pereira'nın sözleşmesi sona eriyordu, kendisiyle 1 yıl daha anlaştık. Yüksek aidiyeti var. Trabzon'u, Trabzonspor'u benimsemiş, önemli bir oyuncumuz."

"ÜCRET KONUSUNDA BİZİ ÜZMEDİ"

"Joao Pereira ile kısa süren bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi futbolu Trabzonspor'da noktalamayı arzu ettiğini belirtti. Ücret konusunda kendisi bizi hiç üzmedi. Her iki tarafı da mutlu edecek bir sözleşmeye imza attık."

"SOSA KALMAK İSTİYOR"

“Kaptanımız Sosa’nın durumu herkes için merak konusudur. Onunla sürekli konuşuyoruz. Kaptanla aramızda finansal herhangi bir şey söz konusu değil. Kendisinin karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var. Kaptanımız bizimle devam etmek istiyor”

"BİLAL VE HOSSEINI'NİN OPSİYONLARINI KULLANDIK"

"Bilal Başacıkoğlu ve Majid Hosseini'nin sözleşmesindeki opsiyon haklarını da kullandık, ikisi de önümüzdeki sezon da yola devam ediyorlar."

Bordo-mavili kulüp devre arasında transfer ettiği Bilal Başacıkoğlu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Karadeniz ekibi Başacıkoğlu’nun iki yıllık opsiyonunu kullanma kararı aldı. Başacıkoğlu 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında bordo-mavili forma giyecek.

Trabzonspor İranlı oyuncu Seyedmajid Hosseini’nin bu sezon sonu bitecek olan sözleşmesini de opsiyon hakkı kullanarak 2020-21 sezon sonuna kadar uzattı.

İşte Trabzonspor'un Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklaması:

Profesyonel futbolcumuz Joao Pedro Da Silva Pereira ile bir yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;

2020/21 futbol sezonu için 500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, menajerlik hizmet bedeli olarak 25.000.-EUR ödenecektir.

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Seyedmajid Hosseini arasındaki mevcut sözleşmeye istinaden, opsiyon hakkı kullanılmış olup, profesyonel futbolcu sözleşmesi 2020/21 futbol sezonu sonuna kadar uzamıştır.

Buna göre futbolcuya; 2020/21 futbol sezonu için 600.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Bilal Başacıkoğlu arasındaki mevcut sözleşmeye istinaden, opsiyon hakkı kullanılmış olup, profesyonel futbolcu sözleşmesi 2021/22 futbol sezonu sonuna kadar uzamıştır.

Buna göre futbolcuya;

2020/21 futbol sezonu için 2.750.000.-TL garanti ücret,

2021/22 futbol sezonu için 2.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Sözleşme uzaması dolayısıyla herhangi bir menajerlik bedeli ödenmeyecektir.