3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Josef de Souza'nın yerine Tolga Ciğerci sürprizi

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın uzun süreli sakatlığı nedeniyle orta sahaya takviye yapılması gündeme geldi. Siyah beyazlıların transfer listesindeki ilk isim ise Başakşehir ile yollarını ayıran ve şu an boşta olan Tolga Ciğerci.

Sabah20 Temmuz 2022 Çarşamba 09:19 - Güncelleme:
Josef de Souza'nın yerine Tolga Ciğerci sürprizi

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Josef de Souza, dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle bugün ameliyat masasına yatacak. 33 yaşındaki oyuncunun sahalara geri dönüş süresinin ise 2-3 ayı bulması bekleniyor. 5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'in ilk 6 haftasında görev alamayacak olan Brezilyalı yıldızın yerine transfer yapılıp yapılmama kararı ise Beşiktaş'ın İspanya kampında verilecek.

Siyah-beyazlı takımın halihazırda elinde merkezde oynayabilecek oyuncuları; Gedson Fernandes, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Atiba ve Kartal Kayra Yılmaz.

Valerien Ismael ideal 11'ini belirledi! İşte 2022 model Kartal

VALERIEN ISMAEL'İN RAPORUNA BAĞLI

Eldeki 5 futbolcu şu an için yeterli görülüyor. Bu isimlerden İspanya etabında verim alınması ve sakatlık yaşanmaması halinde orta sahaya transfer düşük ihtimal. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile Valerien İsmael'in yapacakları değerlendirme sonrası durum netlik kazanacak. Öncelikle Wolverhampton ve Alaves hazırlık maçlarında takımı görmek isteyen Fransız hoca, ardından raporunu yönetime iletecek. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş orta sahayı yedekleyebilecek bir alternatif harekâtı yaparsa, henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci ile görüşecek.

Fenerbahçe'de sürpriz isim! Jorge Jesus'un Nemanja Matic'i olacak

TOLGA, BAŞAKŞEHİR İLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

Şubat 2021'de Fenerbahçe'den Başakşehir'e gelen Tolga, 1.5 sezonda Başakşehir formasını 47 maçta giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.