19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kara kara düşünüyor! 14'ten 2'ye düştü

Fenerbahçe'de skor yapan oyuncu sayısının ikiye düşmesi Ersun Yanal'ı kara kara düşündürüyor.

Sabah14 Şubat 2020 Cuma 09:46 - Güncelleme:
Kara kara düşünüyor! 14'ten 2'ye düştü

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, skor yükünü Muriqi ve Kruse'nin dışında paylaşacak oyuncu arıyor. Bunun sebebi ise 2020 yılı içerisinde oynanan 4 lig maçında ligde Fenerbahçe formasıyla sadece 2 futbolcunun gol atabilmesi. Bu isimler Vedat Muriqi ve Max Kruse'ydi.

SKORA KATKI YAPACAK 3.FUTBOLCU YOK

Bu ikiliyle skoru paylaşacak üçüncü bir isim çıkmadı. Rodrigues asistleriyle skor katkısı verse de gol atamadı. Oysa ki, sarı-lacivertliler ligin ilk yarısında skoru en çok paylaşan takım görüntüsündeydi.

HERKES SKORU PAYLAŞACAK

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında tam 14 oyuncu gol attı ve takım bu alanda ligin lideriydi. Ersun Yanal, ilk yarıdaki gibi skorun paylaşımı konusunda çalışmalar yapıyor. Bu noktada takıma uyarılarda bulunan Yanal, "Hücum oyuncuları takım savunmasına nasıl katkı yapıyorsa, geri kalan herkes de skoru paylaşacak" ifadelerini kullanıyor.

İLK YARIDA GOL ATAN FUTBOLCULAR

Max Kruse bu sezon ligde 16 maça çıkarken rakip fileleri toplam 6 kez sarstı, 5 kez de asist yaptı. Vedat Muriqi sarı-lacivertlilerde ligde 12 gol atıp 4 asist yaparak toplamda 16 gole direkt katkı yaptı.

Muriqi, Kruse, Deniz,Ferdi, Rodrigues, Dirar, Gustavo, Serdar, Tolga, Ozan, Emre, Moses, Jailson, Zanka

İKİNCİ YARIDA İSE...

Muriqi, Kruse