29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Beşiktaş'tan büyük sürpriz! Kara Kartal, Anastasios Bakasetas'ın peşinde

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmaları sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların, bordo-mavililerde forma giyen Anastasios Bakasetas'ı gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

MERVE KANTARCI ÇULHA19 Aralık 2023 Salı 14:48 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan büyük sürpriz! Kara Kartal, Anastasios Bakasetas'ın peşinde

Beşiktaş, Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve 3 kez yapılan görüşmelere rağmen yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Anastasios Bakasetas'ı gündemine aldı.

Son olarak Trabzonspor'dan 3 yıllık yeni sözleşme ve 1.75 milyon euro'luk net ücret teklifi alan Bakasetas, henüz bu teklife yanıt vermedi. Beşiktaş, Trabzonspor ile Yunan yıldız arasındaki görüşmeleri yakından takip etmeye başladı.

ARA TRANSFERDE DE OLABİLİR

Bakasetas'ın ikna edilememesi durumunda Beşiktaş, temaslara başlayacak. Yunan orta sahayı ara transferde kadrosuna katmak için de harekete geçmeye hazır olan Beşiktaş, Trabzonspor'a teklifini sunacak.

Trabzonspor'un yazın serbest kalacak olan Bakasetas'ı satmak istemesi durumunda başkanlar düzeyinde de pazarlıklar başlayacak.

BAKASETAS'IN SÜPER LİG RAKAMLARI

2019 yazında AEK Atina'dan Alanyaspor'a transfer olan Bakasetas, Ocak 2021'de ise Trabzonspor'a 3 milyon euro bonservis karşılığında geçti.

Trendyol Süper Lig'de 146 maça çıkan Bakasetas, 43 gol atıp 19 asist yaptı.