25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Karavaev kendisine kulüp arıyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan ve Shaktar'a geri dönen Karavaev, kendisine kulüp bulamadı.

24 Ağustos 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Karavaev kendisine kulüp arıyor

Fenerbahçe'den sonra Oleksandr Karavaev kadro dışı kaldı. Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Oleksandr Karavaev, Shakhtar Donetsk Kulübü'nde de göze giremedi.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Fonseca, Karavaev'i kadro dışı bırakırken, 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karavaev yaptığı açıklamada B takımında çalışmaya devam ettiğini söylerken, geleceği hakkında kararı kulübünün vereceğini söyledi.

25 yaşındaki Ukraynalı oyuncu yaptığı açıklamada, ''Şu an çalışmalarımı Shakhtar Donetsk B takımında sürdürüyorum. Her gün çalışmaya devam ediyorum. Bir takıma transfer olmam halinde oynamaya hazırım. Kiralanacak mıyım, bonservisimle mi gideceğim bilmiyorum. Buna kulüp karar verecek. Bazı görüşmeler oluyor. Şu an bunun dışında bir şey de söyleyemem. Ama kiralanmam zor. Artık 20 yaşında değilim. Ben bonservisimle gitmeyi tercih ederim. Öncelikle yurt dışında oynamak istiyorum. Son kararı Shakhtar verecek. 31 Ağustos'a kadar vaktim var'' ifadelerini kullandı.

Karavaev geçen sezonun ortasında Fenerbahçe'ye kiralanmış ve sarı-lacivertli ekibin formasıyla 6 maçta oynadı.

(Sporx)