18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Kayserispor'a Beşiktaş maçı öncesi iki iyi haber

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Ben Rienstra ve Zoran Kvrzic'in iyileştikleri ve Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

IHA2 Temmuz 2020 Perşembe 15:02 - Güncelleme:
Kayserispor'a Beşiktaş maçı öncesi iki iyi haber

Hes Kablo Kayserispor’da sakatlardan iyi haber. Son oynanan Sivasspor maçının 28. dakikasından sakatlanarak oyundan çıkan Ben Rienstra ve sakatlığı nedeniyle kadroya alınamayan Zoran Kvrzic, Beşiktaş maçında forma giyebilecek duruma geldiler.

Sakatlıklarını atlatan iki tecrübeli futbolcu, takımla birlikte idmanlarını sürdürürken teknik heyetin şans vermesi halinde Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Hes Kablo Kayserispor’da gözler Beşiktaş maçına çevrildi. 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Sarı-Kırmızılı takımda keyifler ve moraller yerinde.

Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarını kazanarak ligde kalma umutlarını artıran Hes Kablo Kayserispor, sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Robert Prosinecki nezaretinde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan Hes Kablo Kayserispor bugün yapacağı tek antrenman ile hazırlıklarına devam edecek. Pazar gününe kadar çalışmalarını tesislerde basına ve taraftara kapalı olarak sürdürecek olan Sarı-Kırmızılılar son antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maç 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü Kadir Has Stadı’nda oynanacak. Hakem Arda Kardeşler’in yöneteceği maçın başlama saati ise saat 21.00 olarak belirlendi.