27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Eline geçen fırsatı değerlendiremedi! Ryan Kent performansıyla sınıfta kaldı

İsmail Kartal dün akşam oynanan Union Saint-Gillose maçında Ryan Kent'e ilk 11'de şans verdi. Ancak İngiliz oyuncu oynadığı futbol ile sahanın en kötülerinden biri oldu ve eline geçen fırsatı doğru şekilde değerlendiremedi. İşte detaylar...

Fanatik15 Mart 2024 Cuma 09:55 - Güncelleme:
Eline geçen fırsatı değerlendiremedi! Ryan Kent performansıyla sınıfta kaldı

Fenerbahçe'nin bu sezon belki de en büyük hayal kırıklığı yaratan transferi Ryan Kent oldu. İngiliz futbolcu bir türlü beklenen performansı sergileyemedi.

27 yaşındaki kanat oyuncusu en son 30 Kasım'da oynanan ve 6-1 kaybedilen Nordsajelland mücadelesinde 11'de oynamıştı. Sezonun ikinci yarısında Kent'in ismi TFF'ye bildirilen kadrodan çıkartıldı, ancak UEFA kadrosunda yer almayı sürdürdü.

İsmail Kartal, dün öğrencisine bir kez daha 11'de şans verdi. İngiliz futbolcu sol kanatta başladığı maçta Tadic girdikten sonra sağa geçti. Ancak Ryan Kent, her iki bölgede de bekleneni veremedi.

75 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

27 yaşındaki oyuncu pas hataları ve kaptırdığı toplarla bir kez daha büyük hayal kırıklığı yaşattı. Kent, 8 ikili mücadelenin 5'ini kaybetti, hücum oyuncusu olmasına rağmen hiç şut çekemedi, orta denemesinde bulunmadı, şut pası veremedi. İsmail Kartal, 75. dakikada öğrencisini kenara aldı.