26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kolombiya basını ayağa kalktı: Falcao'ya saygısızlık

Galatasaray’ın starının Yeni Malatya maçında yedek kalması ve üç dakika kala oyuna alınması skandal olarak nitelendirildi. Kolombiya medyası, “Terim’in bu kararı, Falcao’ya saygısızlıktır” diye yazdı.

STAR SPOR24 Eylül 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kolombiya basını ayağa kalktı: Falcao'ya saygısızlık

TERİM’İN Yeni Malatyaspor maçında Radamel Falcao’yu yedek bırakarak bitime 3 dakika kala oyuna alması Kolombiya’da ses getirdi. Karara tepki gösteren ülke medyası şu yorumları yaptı: ● Publimetro: Kolombiya’da Falcao’yu izlemek isteyenler şok oldu. En tuhafıysa 2. yarı oyuna ilk girenin Falcao olmamasıydı. Falcao’yu 90. dakikada oyuna almak saygısızlıktır.”

FALCAO İÇİN SÜRPRİZ KARAR 

● El Deportivo: Falcao için sürpriz karar. Galatasaray’da daha önce iki maç oynayan El Tigre, üçüncü maçta yedek kaldı.

● Antena 2: Galatasaray’da Falcao ile ilgili beklenmedik karar. Falcao, yeni takımında iki maç oynadıktan sonra sürpriz bir şekilde yedek kaldı.

● El Colombiano: Radamel Falcao, İstanbul’da şok yaşadı. Malatya’da yedek kalan golcü, 3 dakika oynayabildi. Şaka gibi...

3 DAKİKADA BİR ŞEY YAPAMADI

● As Colombia: Galatasaray, Malatyaspor’a karşı rotasyona gitti. Takımı golü yedikten sonra oyuna giren Radamel Falcao sadece üç dakika oyunda kaldı, ama bir şey yapamadı. Falcao’nun 3 dakika oynaması skandaldır.

● El Tiempo: Kolombiyalı forvet takımımın 1-1 berabere kaldığı karşılamanın son 3 dakikasıda şans bulabildi. Bu kadar kısa sürede de galibiyeti getirecek bir şey yapamadı.