25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Mario Balotelli rekor kırdı! İtalya'da gündeme oturdu: Tam tamına...

Mario Balotelli, Adana Demirspor ile adeta küllerinden doğdu. Sergilediği başarılı performans ile İtalya Milli Takımı'na da davet edilen Mario Balotelli, Akdeniz ekibinde tam 5 yıl aradan sonra ilk kez 11 gol sayısına ulaştı.

Star.com.tr10 Şubat 2022 Perşembe 06:01 - Güncelleme:
Mario Balotelli rekor kırdı! İtalya'da gündeme oturdu: Tam tamına...

Başarılı performansıyla yıllar sonra İtalya Milli Takımı'na davet edilen Mario Balotelli, Adana Demirspor forması ile bir ilke imza attı. Bu sezon 11 kez golle buluşan Mario Balotelli, tam 5 yıl aradan sonra ilk kez 11 gol sayısına ulaştı. 31 yaşındaki oyuncu gollerinin yanı sıra 5 asist de yaparak takımına önemli bir katkıda bulundu.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MARIO BALOTELLI, ADANA DEMİRSPOR İLE KENDİNE GELDİ

Mario Balotelli, Adana Demirspor ile eskiye döndü. 31 yaşındaki yıldız, bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 22 maçta 11 gol ve 5 asistlik başarılı bir performans sergileyerek dikkat çekti. Balotelli, bunun yanı sıra 5 yıl aranın ardından 11 gol sayısına ulaşmayı başardı.

MARIO BALOTELLI 3 YIL SONRA MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Adana Demirspor'un geçtiğimiz yaz transfer döneminde İtalya Serie B ekibi Monza'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mario Balotelli, yükselen performansı ile Roberto Mancini'nin de dikkatini çekti. Attığı gollerle İtalya'da gündemi sarsan yıldız oyuncu, İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Mancini tarafından, 3 yıl sonra milli takıma davet etti.

Star.com.tr