24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Mbaye Diagne itirafı! West Bromwich'te Okay Yokuşlu: Çocukluk hayalimdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich'e devre arasında Celta Vigo'dan transfer olan milli futbolcu Okay Yokuşlu kulüp sitesine açıklamalarda bulundu. Okay, Premier Lig'de forma giymenin çocukluk hayali olduğunu belirtirken Mbaye Diagne ile de komşu olduklarını söyledi.

18 Şubat 2021 Perşembe 22:43 - Güncelleme:
Mbaye Diagne itirafı! West Bromwich'te Okay Yokuşlu: Çocukluk hayalimdi

Transferin son gününde İspanyol ekibi Celta Vigo'dan, İngiliz temsilcisi West Bromwich'e kiralanan milli futbolcumuz Okay Yokuşlu ilk röportajını kulübün internet sitesine verdi. Premier Lig'de oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirten 26 yaşındaki orta saha, "Çocukken çok fazla Premier Lig maçı izlerdim. Herkes, İngiltere'nin dünyanın en iyi liglerinden biri olduğunu biliyor ve ben de burada hayalimi yaşıyorum. Başarılı olacağımıza inandığım için buradayım." diye konuştu.

"BİZİM İÇİN HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE"

Premier Lig'de ateş hattında olmalarına rağmen umutlu olduğunu dile getiren Okay, "Transferim sürecinde yönetim, teknik heyet herkes bana inandı. Premier Lig'de kalmak için buraya geldim. Tabii ki alt sıralardan çıkmamız zor olacak ancak imkansız değil. Birkaç galibiyet alırsak işler çok çabuk değişebilir. Bizim için her maç final niteliğinde." ifadelerini kullandı.

"DİAGNE ARTIK BENİM KOMŞUM"

Devre arasında Galatasaray 'dan kiralanan Mbaye Diagne hakkında da konuşan yıldız futbolcu, "Buraya geldiğimiz ilk günden bu yana bize çok iyi davranıldı. Diagne'yle çok sık konuşuyor ve vakit geçiriyoruz. Bana yakın bir yere taşındığı için artık o benim komşum. Zaten ben Türk'üm ve ikimiz de Türkiye'de oynadığımız için onunla bir bağımız var" dedi.