19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da başkan Mecnun Otyakmaz, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

21 Ocak 2021 Perşembe 22:21 - Güncelleme:
Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması

Transfer iddialarına yanıt veren Menun Oytakmaz, "Sürekli Pato mesajı atıyorlar, 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon euro isteyen bir oyuncuyu taraftar gerçekten istiyorsa alırız. Pato için en az 3-4 ay lazım" dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları müsabakanın ardından stadyum çıkışında gazetelerin sorularını yanıtladı.

OTYAKMAZ'DAN PATO AÇIKLAMASI

Demir Grup Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Pandemi bizi çok etkiledi, Avrupa kupaları ve maç trafiği ile birlikte yoğun maçlarımız oldu. Kötü sonuçlar da almıştık. Fakat o süreç bittikten sonra şimdi biraz toparladık ama takımımızda bazı eksikler var. Transferleri hallettik. Kenar ve 10 numara arayışlarımız devam ediyor. Arkadaşlar direkt internetten Pato ile ilgili bana mesajlar atıyorlar, bunları görüyor ve duyuyoruz ama 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon isteyen bir futbolcuyu taraftarımız istiyorsa hay hay başımızın üzerine alır getiririz" diye konuştu.

Bir gazetecinin 'bu tarz isimleri zamanında getirdiniz' şeklindeki sorusuna Otyakmaz, "Ama hepsi oynadı. Robinho olsun, Cicinho olsun bunlar hep oynayan oyunculardı. Aldık getirdik ve hemen kısa sürede de oynattık. Bu Pato’yu oynatmak için en az 3-4 aylık bir süreç lazım diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

'MESUT ÖZİL TÜRK FUTBOLUNA İNANILMAZ BİR KATKI OLDU'

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi ile ilgili yöneltilen soruya ise Otyakmaz, "Tebrik ediyorum. Bu sene Türk futboluna inanılmaz bir katkı oldu. Bu tür transferlerin de artarak devam etmesini diliyorum. Bizim de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yani Pato’yu alacak olsak, taraftarımızın aşırı isteği yüzünden en az 2 kat pahalıya alabilirdik. Bu da bir hata taraftarımızın yaptığı. Alacağımız oyuncuyu çok istiyormuş gibi davranmak bütçeye zarar veriyor" ifadelerini kullandı.