29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medical Park Antalyaspor'un dev bayrağı göndere çekildi

Antalya Büyükşehir Belediyesince, Medical Park Antalyaspor'un 96 metrekare ebadında bayrağı yapıldı.

30 Eylül 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Medical Park Antalyaspor'un dev bayrağı göndere çekildi
Kırmızı-beyazlı taraftarların sosyal medyada örgütlenerek Konyaaltı Caddesi'ndeki Atatürk Parkı seyir noktasına dev Antalyaspor bayrağı asma kampanyası başlatması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, taraftarlara bayrak sözü verdi.

Dev bayrak için önce Atatürk Parkı'ndaki falezlere 40 metre yüksekliğinde direk dikildi. 96 metrekare ebadında yapılan bayrak, itfaiye ekiplerince göndere çekildi.

Bayrağın göndere çekilme törenine Akaydın ve Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile taraftarlar katıldı. Akaydın, Antalyaspor'un ismini her alanda yaşatmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Antalyaspor'un destekçisi ve taraftarı olduğunu belirten Akaydın, takımın kötü gidişatına son vereceğine inandığını dile getirdi.

Gencer ise kentte 1980'li yıllardaki Antalyaspor ruhunu tekrar yeşertmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Kentin kırmızı-beyaza boyanması gerektiğini söyleyen Gencer, geçen yıl 3 bin olan seyirci ortalamasını bu yıl 7 bine yükselttiklerini kaydetti.

Sosyal medyada dev bayrak fikrini ortaya atan Antalyaspor taraftarı Kenan Kemaneler ise kentte Antalyaspor'u simgeleyen yapıların artması gerektiğini belirtti.