20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Mehmet Akyüz hat-trick yaptı, Adana Demirspor 3 puanı kaptı

Mehmet Akyüz hat-trick yaptığı maçta Adana Demirspor, deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etti.

25 Ekim 2020 Pazar 16:26 - Güncelleme:
Mehmet Akyüz hat-trick yaptı, Adana Demirspor 3 puanı kaptı

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor'u mağlup etti.

Stat: 17 Eylül

Hakemler: Emre Kargın, Utku Tunavelioğlu, Hüseyin Aylak

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Orhan Ovacıklı (Dk. 84 Mahamadou Ba), Mehmet Yiğit, Gökay Güney (Dk. 74 Traore), Abdurrahim Dursun, Emir Haliloviç (Dk. 57 Rahmi Anıl Başaran), İshak Çakmak, Hakan Bilgiç (Dk. 46 Selçuk Alibaz), Landel, Del Valle, Pote (Dk. 84 Berat Satılmış)

Adana Demirspor: Zubas, Tarık Çamdal, Tayyib Talha Sanuç, Rassoul, Mehmet Uslu, Hasan Kılıç, Gökhan İnler (Dk. 88 İzzet Çelik), Erkan Zengin (Dk. 46 Sinan Kurt), Volkan Şen (Dk. 70 Sedat Şahintürk), Mehmet Akyüz (Dk. 70 Yunus Akgün), Pa Dibba (Dk. 88 Lanzafame)

Goller: Dk. 12, Dk. 49 ve Dk. 59 Mehmet Akyüz (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Rassoul (Anana Demirspor), Dk. 69 Rahmi Anıl Başaran (Royal Hastanesi Bandırmaspor)

ÜMİT ÖZAT: "BU GALİBİYET BİZE CAN SUYU GİBİ GELDİ"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Bandırmaspor galibiyetinin kendilerine can suyu gibi geldiğini söyledi.

TFF 1.Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı RH Bandırmaspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, elde edilen üç gollü galibiyetin skor olarak rahat görülebileceğini ifade ederek, galibiyetin kendilerine can suyu gibi geldiğini belirtti. İkinci yarıda daha kompakt bir oyun olduğunu söyleyen Özat, "Erkan’ı oyundan aldık çünkü uzun bir aradan sonra bir haftada üçüncü maçını oynadı, kolay değil. Çocuklarımı kutluyorum. Bu galibiyetle tabiki her şey dört dörtlük olmuş değil. Halen eksiklerimiz var. Oyun olarak da genel olarak da eksiklerimiz var. Bunları tamamlamak için çalışıyoruz. İyi bir takım olmak maalesef 15-20 maçtan geçiyor. Ama sabırsız bir toplumuz. Dolayısıyla bu galibiyet bize can suyu gibi geldi. Belki skor olarak rahat bir oyun aldık ama inşallah devamı gelir. Bandırmaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Yaptığımız iş baskısı, stresi olan bir iş. Maalesef camiamızda da sabırsızlık var. En ufak bir kötü sonuçta homurdanmalar, mırıldanmalar oluyor. Bu şekilde başarıya kolay gidemeyiz. Önemli olan zor zamanda birlik olmak. Sadece başkan ve yönetimin desteği yetmiyor. Taraftarların da bu desteği bize vermesi lazım. Bundan sonra artık Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.