19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Dembele transferine engel olan kişi Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek

Galatasaray Sportif AŞ yöneticilerinden Mehmet Özbek'in oğlu olan Serhat Özbek'in sezon başında Moussa Dembele transferine engel olduğu ortaya çıktı.

22 Şubat 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dembele transferine engel olan kişi Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek
2,5 sezon önce başkan Dursun Özbek ile yola çıkan, fakat kısa bir süre içerisinde yönetime istifasını sunarak Özbek’le yollarını ayıran Cüneyt Tanman, Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumla ilgili ‘Bazı yöneticilerin çocukları youtube’tan oyuncu bakıp transfer yapmaya karar veriyor’ sözlerini sarfetmiş, bu sözler sarı kırmızılı camiada infial etkisi yaratmıştı.

DEMBELE BEDAVAYDI ŞİMDİ 40 MİLYON EURO
 
Sezon başında Fulham ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Dembele ile yaklaşık 1 ay uğraşan Galatasaray, oyuncuya Celtic’ten fazla para vermesine rağmen 20 yaşındaki Fransızı İskoç kulübüne kaptırmıştı. Celtic’te oynadığı futbolla piyasasını 40 milyon euro’lara kadar çıkaran Dembele Galatasaray camiasını ve taraftarlarını pişman ederken, oyuncunun transferine engel olan kişi de ortaya çıktı
 
DEMBELE TRANSFERİNE SERHAT ÖZBEK MANİ OLDU
 
Cüneyt Tanman’ın açıklamalarında belirttiği yöneticinin oğlu başkan Dursun Özbek’in yiğeni (Mehmet Özbek’in oğlu) Serhat Özbek olurken, Serhat Özbek’in Dembele transferinde babasına ‘Bu transfer Galatasaray’a yaramaz, tutmaz’ dediği ve Dembele transferine engel olduğu öğrenildi.

Levent GÜLTEKİN / StarSpor