4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Bonservis bedeli belli oldu! Mert Müldür, resmen Fenerbahçe'de

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İtalya Serie A takımı Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, Mert Müldür için İtalyan ekibine 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

2 Ağustos 2023 Çarşamba 21:52 - Güncelleme:
Bonservis bedeli belli oldu! Mert Müldür, resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Sassuolo'dan Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Mert Müldür, imza töreni sonrasında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncunun verdiği demeçler şu şekilde:

"Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Öte yandan Fenerbahçe de bu transfer için bir açıklamada bulundu. İşte sarı-lacivertlilerin açıklaması:

"Kulübümüz, milli futbolcu Mert Müldür'ün transferi konusunda Sassuolo kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 24 yaşındaki sağ bek kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı."

İŞTE BONSERVİSİ

Fenerbahçe, Mert'in transferi için Sassuolo'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

Avusturya'da yetişen Mert Müldür, kariyrerinde Rapid Wien ve Sassuolo formaları giydi. Mert, A Milli Takım'da 18 maçta forma giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.