24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Mesut Özil'in yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Resmi imzaların yarın atılması bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, 'Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Mesut Özil'e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 16:01 - Güncelleme:
Mesut Özil'in yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak beklentilerin altında kalan ve sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü İsmail Kartal ile yaşadığı problem nedeniyle kadro dışı kalan, Jorge Jesus'un planlamasında da yer almayan Mesut Özil ile yollar ayrılmıştı.

Her defasında kariyerine ve özel hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini söyleyen Mesut, Başakşehir ile anlaştı.

33 yaşındaki futbolcunun turuncu-lacivertlileri seçmesindeki önemli etkenlerden biri de Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu. Fenerbahçe'de beraber çalışan aynı zamanda da yakın dostlukları bulunan ikilinin yolları tekrar kesişti.

Turuncu-lacivertli yönetim, hafta bitmeden tecrübeli oyuncuya resmi imzayı attıracak.

BAŞAKŞEHİR'DEN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Medipol Başakşehir'in Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "...birgün yollarımız Başakşehir'de kesişecek." ifadeleri yer aldı. İmza olarak ise "Göksel Gümüşdağ" yazıldı.

Gümüşdağ'ın geçmiş bir röportajına ait olan bu sözlerin tamamı şöyleydi:

"Umarım Mesut'la yollarımız bir gün Başakşehir'de kesişir. Eğer bizde oynamak isterse onu transfer etmek için her şeyi yaparız."

FENERBAHÇE'DEN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Kulübü, deneyimli futbolcu Mesut Özil ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Mesut Özil'e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.