29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Michy Batshuayi dünya yıldızlarını solladı! Bir Erling Haaland, bir de o başardı

Michy Batshuayi, istatistikleriyle birçok dünya yıldızını solladı ve Erling Haaland'ı yakaladı. Fenerbahçe formasıyla aldığı süre başına attığı golle Erling Haaland'ı yakalayan yıldız oyuncu Michy Batshuayi, Belçika'da büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Star Gazetesi24 Ekim 2022 Pazartesi 20:27 - Güncelleme:
Michy Batshuayi dünya yıldızlarını solladı! Bir Erling Haaland, bir de o başardı

Fenerbahçe'deki performansıyla beğeni toplayan Michy Batshuayi, Erling Haaland'ın ensesinde. 57.6 dakikada 1 gol atan Michy Batshuayi, 56.95 dakikada 1 gol atan Erling Haaland'ın ardından ikinci sırada yer aldı.

MICHY BATSHUAYI, ERLING HAALAND'I YAKALADI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de sezona çok iyi bir başlangıç yaparak büyük beğeni topladı. Her 57.6 dakikada 1 gol atmayı başaran Michy Batshuayi, 56.95 dakikada 1 gol atan Erling Haaland'ı yakaladı. Batshuayi bu istatistikle, Robert Lewandowski, Kylian Mbappe ve Harry Kane'i geride bıraktı.

BELÇİKA, MICHY BATSHUAYI'Yİ KONUŞUYOR

Belçika basınında yer alan habere göre; Sezona çok iyi bir giriş yaptığı belirtilirken, "Az oynuyor ama en iyi yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor: Gol atmak!" ifadelerine yer verildi. Batshuayi'nin Romelu Lukaku'nun yokluğunda Belçika Milli Takımı için de çok iyi bir alternatif olduğu belirtildi.

MICHY BATSHUAYI'NİN FENERBAHÇE KARNESİ

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla şimdiye kadar 9 resmi maça çıktı ve bu maçların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 362 dakika süre alan Belçikalı golcü, bu karşılaşmalarda 5 golle skora etki etti.

Star Gazetesi