16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Zamalek resmen açıkladı! Mustafa Muhammed, Galatasaray'da

Mısır'ın Zamalek Kulübü, Mustafa Muhammed'in Galatasaray'a kiralandığını açıkladı.

AA28 Ocak 2021 Perşembe 19:46 - Güncelleme:
Zamalek resmen açıkladı! Mustafa Muhammed, Galatasaray'da

Zamalek'in sözcüsü Essam Selim, Mısır merkezli "On Time Sport" televizyon kanalına yaptığı açıklamada, takımın forvet oyuncusu Mustafa Muhammed'in Galatasaray'a 1,5 sezon kiralanacağını doğruladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Zamalek Kulübü, 2 milyon Dolar karşılığında Mustafa Muhammed'in 1,5 yıllığına Galatasaray'a kiralandığını resmen açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp, Aralık 2021 tarihine kadar oyuncunun 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonunu elinde bulunduracak.

GALATASARAY'DAN KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Galatasaray, Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed'in transferi için Zamalek Kulübü ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Mustafa Muhamed Ahmed Abdalla'nın (Mustafa Muhammed) kulübümüze satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Zamalek Sports Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Mısır ekibi Zamalek de Galatasaray'ın 23 yaşındaki forvet oyuncusunu 2 milyon dolar bedelle 1,5 yıllığına kiraladığını ve futbolcu için 4 milyon dolar satın alma opsiyonu bulunduğunu duyurdu.

Mısırlı futbolcu ve eşi, açıklamanın ardından sosyal medya hesaplarından transferle ilgili paylaşımda bulundu.