28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ne yaptın sen Enes Ünal! Bütün İngiltere onu konuşuyor...

Getafe'den devre arasında ayrılıp 16.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'a kiralık olarak imza atan Enes Ünal, Ada'a gündem oldu. İngiliz basını, Enes Ünal'ın kısıtlı sürede gösterdiği potansiyeline vurgu yaptı.

SENA PARLAR27 Şubat 2024 Salı 23:26 - Güncelleme:
Ne yaptın sen Enes Ünal! Bütün İngiltere onu konuşuyor...

Milli futbolcumuz Enes Ünal, Getafe'den ara transfer döneminde ayrılıp 16.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'a kiralık olarak imza atmıştı. Yeni kulübüne alışma sürecini hızlı atlatan golcü oyuncu, atlattığı uzun süreli sakatlığın ardından da kendine gelmeye başladı.

ENES ÜNAL, PREMİER LİG'E DAMGA VURDU

İngiliz basını; Manchester City karşısında 88. dakikada oyuna dahil olan Enes Ünal için çarpıcı sözler yazdı. Milli forvetin, kısa sürede büyük etki yarattığı ve potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösterdiği belirtildi. Daha önceki performanslara da değinin Ada basını, Enes Ünal'ın La Liga'da Karim Benzema'nın ardından bütün forvetleri geride bıraktığı yazıldı.

Enes Ünal, eski kulübü Manchester City karşısında kısa sürede gole çok yaklaşmıştı.

İşte o pozisyon:

Maçın ardından milli futbolcumuz, "Bir dakika da olsa, 90 dakika da olsa, her şeyimi vereceğim. Benim görevim sınırları zorlamak" dedi.

Öte yandan, Premier Lig'e değinen Ünal, "Dünyanın en iyi ve en çekici ligi, burada oyunun hızı ve temposu gerçekten inanılmaz. Buradaki futbola bayılıyorum." ifadelerini kullandı.

Star Gazetesi