26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Okan Buruk: Daha sonuçlanmış bir şey yok

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Okan Buruk, İstanbul'a geldi ve havalimanında önemli açıklamalarda bulundu.

21 Haziran 2022 Salı 22:07 - Güncelleme:
Okan Buruk: Daha sonuçlanmış bir şey yok

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun izlerini silmek isteyen Galatasaray'da başkanlığa Dursun Özbek seçilmişti. Sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevine Okan Buruk'un getirilmesi bekleniyor.

"İLERLEYEN GÜNLERDE KONUŞURUZ"

Galatasaray'da sportif direktörlük koltuğuna Cenk Ergün oturdu. Cenk Ergün, Galatasaray'ın teknik patronu olarak düşünülen Okan Buruk ile görüşme yapacak. Buruk, bu akşam saat 21:30'da Fransa'dan İstanbul'a geldi. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Okan Buruk, "Daha sonuçlanmış bir şey yok. O yüzden bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Burada olmak güzel, bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Şu an bu konuyla ilgili fazla konuşamıyorum. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz." dedi.

TORRENT İLE YOLLAR AYRILDI

Domenec Torrent ile yollarını ayıran Galatasaray, kısa süre içerisinde resmi olarak Okan Buruk ismini duyuracak.

OKAN BURUK'UN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Inter, Beşiktaş, Galatasaray ve eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediye takımlarında oynayan Okan Buruk, teknik adamlık kariyerine ise 2011-13 arasında A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük yaparak başladı.

2013-14 sezonunda Elazığspor'u çalıştıran Buruk, daha sonra Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor'u çalıştırdı. Buruk, 2019-21 arasında görev aldığı Medipol Başakşehir ile birlikte şampiyonluk yaşamıştı.