25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Olcan Adın'ın 'Galatasaray' isyanı!

Trabzonspor’un orta alandaki başarılı ismi Olcan Adın, gündemdeki konularla ilgili olarak yakın çevresine dert yandı. Olcay Adın, “Para pul umrumda değil. Tek konsantrasyonum Trabzon” diye konuştu.

30 Aralık 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Olcan Adın'ın 'Galatasaray' isyanı!
Trabzonspor’un orta alandaki başarılı ismi Olcan Adın’ın gündemdeki konularla ilgili olarak yakın çevresine dert yandığı öğrenildi.

‘Kulübümde çok mutluyum’

Bu sezon için 875 bin euro garanti para ve 10 bin euro maç başı ücret alan Olcan’ın Bordo-Mavili takımda bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Milli oyuncunun “Benim kulübümden ne zam talebim var ne de başka bir ekonomik beklentim. Yönetimimiz, her şeyi düşünüp zaten yerine getiriyor. Tek derdim Trabzonspor’u hak ettiği başarılara taşımak. Para pul umurumda değil” dediği kaydedildi. Adı Galatasaray’la anılan 28 yaşındaki oyuncunun, “Kulübümle 2015’e kadar sözleşmem var. Trabzonspor gibi bir camiada olmaktan son derece mutluyum. Tüm konsantrasyonum takımın hedeflenilen noktalara ulaşmasında katkı sağlamak üzerine” ifadelerini kullandığı belirtildi.