2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Omar Colley: Hedefimiz gruplara katılmak

Beşiktaş'ın deneyimli ismi Omar Colley, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu karşılaşması olan Dinamo Kiev maçı öncesi demeçler verdi. Grup aşamasına geçmek istediklerini söyleyen deneyimli isim, 'Hedefimiz gruplara katılmak. İyi bir oyun oynamak istiyoruz. Bunu İstanbul'a da taşıma hedefimiz var. Gruplara kalmak için elimizden geleni yapacağız.' ifadelerini kullandı.

23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:19 - Güncelleme:
Omar Colley: Hedefimiz gruplara katılmak

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Omar Colley, Dinamo Kiev maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ellerinden geleni yapacaklarını belirten Colley, "Hedefimiz gruplara katılmak. İyi bir oyun oynamak istiyoruz. Bunu İstanbul'a da taşıma hedefimiz var. Gruplara kalmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Herkesin mutlaka forma şansı bulacağına değinen Omar Colley, "Amartey iyi bir oyuncu ama işin daha başındayız. Geniş bir kadromuz var. Bu kadroda herkes mutlaka oynayacaktır, şans bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Omar Colley son olarak Dinamo Kiev hakkında da yorumda bulundu: "Dinamo Kiev de çok büyük bir kulüp. Onlar da kazanmak isteyecektir. Bizim de hedefimiz bu yönde olacaktır."