20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Orkun Kökçü için çılgın rakam! Tarihe geçecek...

Orkun Kökçü, başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in Feyenoord'daki oyunuyla beğeni toplayan Orkun Kökçü için 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Eğer transfer gerçekleşirse milli oyuncu kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak. İşte detaylar...

star.com.tr13 Şubat 2022 Pazar 23:25 - Güncelleme:
Orkun Kökçü için çılgın rakam! Tarihe geçecek...

Hollanda Ligi ekibi Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü için önemli bir iddia gündeme geldi. İngiltere Premier Lig takımı Arsenal'in Orkun Kökçü için 50 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. 21 yaşındaki milli oyuncunun takımıyla olan sözleşmesi 2025 yazında sona erecek.

ARSENAL, ORKUN KÖKÇÜ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

İngiltere basınından talkSport'un haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, 21 yaşındaki milli oyuncu için takımı Feyenoord'a 50 milyon euro bonservis ödemeye hazır. Haberde Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın da Orkun Kökçü'yü istediği belirtildi.

ORKUN KÖKÇÜ'NÜN TRANSFERİ KULÜP TARİHİNE GEÇECEK

Hollanda Eredivisie'de Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'nün 50 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer olması durumunda kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak ve Dirk Kuyt'ın rekorunu kıracak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

21 yaşındaki milli oyuncu Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord formasıyla 34 maça çıkarken 6 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu. Kökçü, oynadığı 34 maçın 33'ünde ilk 11'de yer aldı. Milli orta saha oyuncusu son 3 maçta attığı 4 gol ve 1 asistle beğeni topladı.

star.com.tr