6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Paul Pogba: Manchester United'dayken bile Juventus'u asla unutmadım

Yaz transfer döneminde Manchester United'dan Juventus'a transfer olan Paul Pogba, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

29 Eylül 2022 Perşembe 23:00 - Güncelleme:
Paul Pogba: Manchester United'dayken bile Juventus'u asla unutmadım

Son dönemde ismi kardeşi ile yaşadığı skandal olaylarla gündemde yer alan Fransız yıldız Paul Pogba, Manchester United'dan ayrılmasının ardından eski kulübü Juventus'a geri dönmesi hakkına konuştu.

GQ Magazine'e röportaj veren Pogba, Juventus'a geri dönmesi hakkında, "Kalbim bir seçim yaptı, geri dönmek için doğru an olduğunu düşündüm. Manchester'daki son üç yıl istediğim gibi gitmedi, bu bir sır değil. Sakatlıklardan etkilendim. Juventus'a dönüşüm, kulüp ve benim için büyük bir meydan okumaydı." dedi.

"BU TAKIMI ASLA UNUTMADIM"

Manchester United'da bile Juventus'u asla unutmadığını aktaran yıldız futbolcu, "Bu özel bir forma, içimdeki en iyiyi ortaya çıkarıyor. Burada harika bir hikaye inşa ettik ve Manchester United'dayken bile bu takımı asla unutmadım. Buranın benim için doğru yer olduğuna dair hiçbir zaman şüphem olmadı." sözlerini dile getirdi.

SERİE A - PREMİER LİG FARKI

Serie A ile Premier Lig'i karşılaştıran Pogba, "Serie A her zaman en zorlu ligler arasındadır. Premier Lig'den asıl fark ise ekonomik güç ama futbolda İtalya her şeye rağmen dünyanın en iyileri arasında yer alıyor." şeklinde konuştu.

"JUVENTUS İLE MANCHESTER UNİTED ARASINDA PEK BİR FARK YOK"

Juventus ile Manchester United'ı da karşılaştıran Fransız yıldız, "Juventus ile Manchester United arasında pek bir fark yok. Juventus her zaman İtalya'nın en iyisi oldu." ifadlerini kullandı.

JUVENTUS'A GERİ DÖNDÜ

2016 yılında 105 milyon Euro bonservis bedeli ile Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a imza atan Paul Pogba, İngiliz ekibi ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından eski takımına geri dönmüştü.