16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Prandelli Cimbom'un eksiğini buldu!

Galatasaray teknik direktörü Prandelli, takımının en önemli eksiğinin hız olduğunu söyledi.

29 Temmuz 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Prandelli Cimbom'un eksiğini buldu!

Sarı-kırmızılı takımın başında toplam 24 antrenmana çıkan İtalyan teknik adam, futbolcularından topu kesinlikle yerden kaldırmadan süratli oynamalarını istedi. “Hızlanmak için çalışmalıyız” diyen Prandelli, Brezilya’daki Dünya Kupası’nda isteklerini yerine getiremeyen İtalya Milli Takımı oyuncularına çok sinirlenmişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 14 günlük Avusturya-Macaristan kampındaki çalışmalardan memnun kalırken en önemli eksik olarak takımın hızını tespit etti. Cim-Bom’un başında 3’ü İstanbul’da, 21’i yurt dışında olmak üzere toplam 24 antrenmana çıkan İtalyan teknik adamın, Honved maçının ilk yarısındaki futbolu beğendiği, ancak sarı-kırmızılı takımın temposuyla ilgili çalışmalarına ağırlık vereceği belirtildi. Karşılaşmanın ardındnan, “Hızlanmak için çalışmalıyız” ifadesini kullananan Prandelli’nin bu şekilde takımına mesaj verdiği ve mümkün olduğunca seri oynanmasını istediği bildirildi.

Burak ve Olcan’dan memnun

Avusturya ve Macaristan’daki çalışmalarda aşırı yükleme ve kuvvet çalışmaları yaptıran Prandelli’nin, oyun içerisinde topun yerden kalkmasını kesinlikle istemediği ve hareketlerin çok seri şekilde yapılmasını istediği ifade edildi. Tecrübeli teknik adam, İtalya Milli Takımı’nın Brezilya’daki Dünya Kupası’nda hızlı ve yerden oynamasını istemiş, ancak isteklerinin yeteri kadar yapılmadığı anlarda bir hayli sinirlenmişti. Prandelli’nin, sarı-kırmızılı takımda bu sorunu tespit etmesine karşın hücum hattında görev yapan Burak Yılmaz-Olcan Adın ve Bruma’nın temposundan memnun olduğu belirtildi. (Milliyet)