20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Rakam belli oldu! Abdülkadir Ömür için inanılmaz teklif...

Genç yıldız Abdülkadir Ömür için Ligue 1 ekiplerinden Nice transfer hazırlığına girmişti. Fransız ekip bordo mavili yıldız için 12 milyon euro bonservisi gözden çıkardı. Abdülkadir Ömür'ü, Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier ısrarla istiyor.

Star Gazetesi25 Nisan 2022 Pazartesi 19:12 - Güncelleme:
Rakam belli oldu! Abdülkadir Ömür için inanılmaz teklif...

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür Fransızların kancasına takıldı. Uzun süredir takip edilen milli futbolcu için Nice devreye girmişti. Abdülkadir Ömür'ün takıma kazandırılması için teknik direktör Christophe Galtier'in ısrarcı olduğu öğrenildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, YUSUF YAZICI'NIN İZİNDE

Christophe Galtier, Lille'in başında teknik direktörlük yaparken Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'yı takımına transfer ettirmişti. Fransız teknik direktör şimdi de Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür'ün peşinde. Galtier, Abdülkadir Ömür'ü Nice'e transfer etmek istiyor.

12 MİLYON EURO BONSERVİS

Fransa kaynaklarına göre Nice, Abdülkadir Ömür için 12 milyon euro bonservis teklifinde bulunacak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Abdülkadir Ömür bu sezon Trabzonspor'da çıktığı 34 maçta 7 gol 1 asistlik performans gösterdi. 22 yaşındaki oyuncu bordo mavililerde gösterdiği performansla bu sezon tekrardan takdir toplarken takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girmeyi başardı.

Star Gazetesi