17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Rayyan Baniya: Gol yememek önemliydi

Trabzonsporlu futbolcu Rayyan Baniya, Corendon Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

IŞIL SEREN ŞENER24 Ekim 2023 Salı 01:39 - Güncelleme:
Rayyan Baniya: Gol yememek önemliydi

Trabzonsporlu futbolcu Rayyan Baniya, 1-0 galip bitirdikleri Corendon Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Rayyan Baniya ise galibiyetten dolayı mutluluk duyduklarını ve bu yolda devam etmek istediklerini söyledi.

Takım olarak iyi bir savunma örneği gösterdiklerini aktaran Baniya, "Hocamızla çıktığımız ilk maçtan galibiyetle ayrılmaktan mutluyuz. Maçı kazanmak ve 3 puanla başlayabilmek bizim için önemliydi." dedi.

Baniya, A Milli Takım'a seçilmesiyle ilgili bir soruya ise "Bu benim adıma çok güzel bir haber. Milli takıma çağrılmaktan ve orada olmaktan dolayı müteşekkirim. Bu benim kariyerim adına bir son değil, bir başlangıç." yanıtını verdi.

Maç öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendileriyle yaptığı konuşmaya değinen Baniya, "Hocamız bize bugün maç öncesinde yaptığı konuşmada spesifik noktalara dokunarak talimatlarını iletmişti. İki haftalık bir süreçten bahsediyoruz ve hocamız aramıza yeni katıldı. Biz de hocamızın oyun tarzını ve bizden neler beklediğini yavaş yavaş öğreniyoruz. Zaten bugün de kalemizde gol görmeden maçı tamamlayabilmek çok önemliydi bu da beni ayrıca mutlu ediyor." diye konuştu.