29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Real Madrid'in yeni Sergio Ramos'u, Milan Skriniar

Real Madrid, kaptan Sergio Ramos'un yerine savunma liderliğini üstlenecek stoperini Inter'de buldu. Milan Skriniar için teklif yapacak Madrid ekibi Inter'i ikna etmek için çaba gösteriyor.

10 Haziran 2020 Çarşamba 20:24 - Güncelleme:
Real Madrid'in yeni Sergio Ramos'u, Milan Skriniar

Real Madrid, Sergio Ramos'un 34 yaşına gelmesi sonrası halefi olarak Milan Skriniar'ı seçti ancak El Mundo Deportivo'ya göre Inter'in belirlediği bonservis ücreti, bu transferi zora soktu.

Geçtiğimiz yaz 50 milyon euro'ya Porto'dan Eder Militao'yu transfer eden ancak beklediği performansı alamayan Real Madrid, Raphael Varane'ın yanında oynayacak stoper olarak Milan Skriniar'ı seçti. Inter, Real Madrid'in ilk görüşmesi sonrası 80 milyon euro'luk bir bonservis ücreti belirlediğini ve bu fiyatın aşağısına Slovak stoperini satmayacağını iletti.

MANCHESTER CİTY'DE TAKİPTE

Milan Skriniar ile Real Madrid'in yanısıra Manchester City'de ilgileniyor. İngiliz devi, Aymeric Laporte'nin yanına üst düzey bir stoper transfer etmek istemiş ancak Inter, gelen teklifleri kabul etmemişti.

Inter'in 2017 yazında Sampdoria'dan 34 milyon euro bonservisle transfer ettiği Milan Skriniar, bu sezon 32 maçta Inter formasını terletti.