30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Rio Ferdinand: Takım, video oyunlar sayesinde kaynaştı

Manchester United'ın eski yıldızı Rio Ferdinand, takımın üst üste şampiyonluk yaşadığı dönemde takımın kaynaşmasında birlikte oynanan video oyunların olduğunu söyledi.

İLKNUR KARAKELLE17 Kasım 2023 Cuma 15:28 - Güncelleme:
Rio Ferdinand: Takım, video oyunlar sayesinde kaynaştı

Manchester United'ın eski yıldızlarından Rio Ferdinand, takımın üst üste başarılar yaşadığı döneme dair bir açıklamada bulundu.

Oyuncuların kaynaşmak için video oyunu oynadığını söyleyen Ferdinan, "Socom adında bir oyun oynardık. Eski usül Call of Duty diyebiliriz. Bu oyunu saatlerce oynardık." dedi.

"YOLCULUKLAR YETMİYORDU"

Takımın bu oyunu çok sevdiğini söyleyen Ferdinand, "Saatler süren yolculuklarımız olduğunda bazen yolculuk bize yetmiyordu. Hele ki 2-3 saatlik bir yolculuksa hiç yetmiyordu. Genelde 6'ya 6 veya 5'e 5 oynuyorduk. Bizim ekibimiz genelde Gary Neville, Edwin van der Sar ve Ryan Giggs gibi yaşlı isimlerden oluşuyordu. Oyunu oynarken bazen birbirimizden nefret ediyorduk ama bunu yaparken birlikteydik." ifadelerini kullandı.

Rio Ferdinand, 9 Aralık 2006'da Manchester City'e attıkları golde yapılan gol sevincinin Socom oyunu ile bağlantılı olduğunu açıkladı.