25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Rodgers: 'Suarez dünyanın en iyi futbolcusu'

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Manchester City ile oynayacakları maç öncesi golcüsü Luis Suarez'e övgüler yağdırdı. Rodgers, şu andaki formuyla Suarez'in dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu savundu.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Rodgers: 'Suarez dünyanın en iyi futbolcusu'
Luis Suarez, bugünlerde Premier Lig'de fırtına gibi esiyor... Geçen hafta kulübü Liverpool ile sözleşmesini 2018'e kadar uzatan Uruguaylı oyuncu, 12 haftada 19 gol attı. Sadece son 4 maçta 11 kez fileleri havalandıran ve 7 asist yapan Suarez sayesinde Gerrard ve Sturridge gibi önemli oyuncuları sakat olmasına karşın Liverpool uzun bir aradan sonra Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

Menajer Brendan Rodgers, Manchester City ile oynayacakları zorlu maç öncesi golcüsüne övgüler yağdırdı. Rodgers, şu andaki formuyla Suarez'in dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu savundu.

Rodgers, Chelseali Ivanoviç'in kolunu ısırdığı için ilk 5 maçı kaçıran Suarez'in sezon sonunda Premier Lig rekoru kırabileceğini de söyledi. Premier Lig'de bir sezonda en çok gol atan oyuncular, Andy Cole ve Alan Shearer. Cole, 1993-94 sezonunda Newcastle United, Shearer da 1994-95 sezonunda Blackburn formasıyla sezonu 34 golle tamamlamıştı.

(ntvspor)