27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

S Sport canlı yayın ile Man. City Liverpol izle Manchester City Liverpool maçı canlı izle

Premier Lig’de heyecan fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Manchester City Liverpool canlı izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. S Sport canlı yayın ile saat 23:00’de ekranlara gelecek Manchester City Liverpool maçı şifresiz canlı izleme linki maçı dakika dakika takip etmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ligde liderlik koltuğunda oturan ve yoluna dolu dizgin devam eden Liverpool, takipçisi Manchester City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Etihad Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Nefes kesecek mücadele hem yıldız futbolcuların mücadelesine hem de iki ünlü taktisyen teknik direktörün kozlarını paylaşmasına neden olacak. Manchester City’nin teknik direktörlüğünü yapan Pep Guardiola, Klopp’un fırtına gibi esen Liverpool’unu dize getirip liderliğe bir adım daha yaklaşma amacında. İngiltere Premier Ligi 21. hafta kapanış karşılaşması Manchester City Liverpool maçı canlı izleme yollarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

4 Ocak 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
S Sport canlı yayın ile Man. City Liverpol izle Manchester City Liverpool maçı canlı izle

 

S Sport canlı yayın ile Manchester City Liverpool maçı canlı izle. Premier Lig’de ligin zirvesini yakından ilgilendiren nefes kesecek maç Man. City Liverpool canlı yayın için geri sayım sürüyor. Saat 23:00’ten itibaren S Sport canlı yayın ile ekranlara gelecek Manchester City Liverpool canlı izleme şifresiz linkine sayfamızdan ulaşabilir ve maçın heyecanını dakika dakika yaşayabilirsiniz. Ligde oynadığı 20 maç sonunda topladığı 54 puanla liderlik koltuğunda oturan Salah’lı Liverpool, 47 puanla 3. sırada bulunan yıldızlar topluluğu Manchester City deplasmanına konuk olacak. Saat 23:00’te Etihad Stadyumu’nda başlayacak karşılaşmada düdük çalacak isim ise tecrübeli hakem Anthony Taylor. S Sport ve S Sport Plus platformlarından canlı izlenebilecek Man. City – Liverpool karşılaşması Premier Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiriyor. İki takım arasında bu sezon ilk yarıda oynanan ve çekişmeli geçen mücadelede gol sesi çıkmamış ve takımlar birer puanı paylaşmıştı. Liverpool ile oynadığı son 11 resmi maçın sadece birini kazanabilen Manchester City (3B 7M), tek galibiyetini geçen sezon bu statta 5-0’lık ezici bir skorla almıştı.

MANCHESTER CİTY’DE SON DURUM

Pep Guardiola’nın öğrencileri ligde son haftalarda şok edici arka arkaya puan kayıpları yaşadı. Evinde Crystal Palace takımına 2-3 mağlup olduktan sonra deplasmanda Leicester City’e 2-1 mağlup olan Manchester’ın mavi ekibi, ligde oynadığı son maçta Southampton deplasmanında 3-1 galip gelerek moral kazanmıştı. David Silva ve Sergio Agüero bu maçta sergilediği performansla yıldızlaşmışlardı. Ev sahibi ekipte bu maçtaki en büyük gol silahları Sterling ile birlikte Agüero olacak. Orta sahada Riyad Mahrez ve Bernardo Silva’nın performansları da sonuç için belirleyici olacak. Sakatlığı devam eden Kevin De Bruyne hakkında belirsizlik sürerken, Mendy ve Delph de bu maçta forma giymeyecek isimler. Sakatlığı süren İlkay Gündoğan’ın da durumu maç saatinde netlik kazanacak.

 

MANCHESTER CİTY - LİVERPOOL MAÇI CANLI İZLE 

 

S SPORT CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

LİVERPOOL’DA SON DURUM

Bu sezon ligde fırtına gibi esen ve en yakın rakibi Tottenham’ın 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Liverpool muhteşem bir form durumu yakaladı. Oynadığı son 8 resmi maçta da galip gelen kırmızılar, ligde oynadığı son maçta Arsenal’i 5-1 mağlup ederek adeta dağıttı. Zorlu Manchester City deplasmanında da takımın en büyük gol silahı Salah olacak. Ligde attığı 13 golle takımının en golcü oyuncusu olan Salah’ı Mane ve Firmino takip ediyor. Sakatlığı nedeniyle son iki maçı da kaçıran James Milner’ın durumu belirsizliğini koruyor. Joe Gomez ve Joel Matip de sakatlıktan henüz dönebilmiş değil. Konuk ekipte bu maç öncesi herhangi bir cezalı futbolcu bulunmuyor.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

Liverpool ile oynadığı son 11 resmi maçın sadece birini kazanabilen Manchester City (3B 7M), tek galibiyetini geçen sezon bu statta aldı (5-0).

Manchester City'ye konuk olduğu son dokuz lig maçının sadece birini kazanabilen Liverpool (3B 5M), tek galibiyetini Jurgen Klopp'un Liverpool'daki ilk City deplasmanında aldı (4-1).

Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola'nın teknik adamlık kariyerinde en fazla yenildiği rakibi Jurgen Klopp (yedi) ancak bu yenilgilerin sadece ikisi iç sahada geldi (2G 2B 2M).

Manchester City, Şubat 2016'dan bu yana Premier Lig'de üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor. Pep Guardiola'nın ise teknik direktörlük kariyerinde üst üste iki iç saha yenilgisi yok.

Manchester City, son 12 senenin 11'inde çıktığı ilk Premier Lig maçını kazandı, tek yenilgisini 2012'de Sunderland'den aldı.

Manchester City forveti Sergio Aguero, Liverpool'a karşı iç sahada forma giydiği altı Premier Lig maçında da gol atmayı başardı.

Liverpool forması giyen Mohamed Salah, Manchester City'ye karşı sahaya çıktığı son dört resmi maçta beş gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 2 asist).

MANCHESTER CİTY – LİVERPOOL

SAAT: 23:00

STAT: Etihad

MUHTEMEL 11’LER

Man City (4-3-3): Ederson; Walker, Stones, Laporte, Zinchenko; Fernandinho, De Bruyne, Silva; Mahrez, Aguero, Sterling

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Salah, Mane, Firmino.

CANLI YAYIN: S SPORT

S SPORT NASIL İZLENİR?
 
Sadettin Saran'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Saran Holding yeni spor kanalını S Sport TV kanalı açılıyor.
 
Digiturk 87, Dsmart 78 ve Turkcell Tv+ 77. kanaldan yayın yapacak olan S Sport, HD olarak 7/24 spor kanalı olarak izleyicilere ulaşacak.
 
“Premium” içerikleriyle sporseverlerin vazgeçilmezi olacak. İngiltere Premier Ligi, Çin Futbol Süper Ligi, Formula 1 ve NBA başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlayacak olan S Sport; Turkcell TV+, Digiturk ve D-Smart platformları üzerinden izleyenlerle buluşacak. S Sport, ayrıca BARCA TV, BAYERN TV ve AJAX TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekrana taşıyacak.
 
S Sport hangi ligler yayınlanacak?
 
İngiltere Premier Ligi Maçları
İngiltere Premier Ligi Maç Özetleri ve Özel Programları 
Milli Takımlar Hazırlık Maçları 
CSL - Çin Futbol Süper Ligi
BARCA TV Kulüp Kanalı
AJAX TV Kulüp Kanalı 
BAYERN TV Kulüp Kanalı 
NBA’den Canlı Maçlar 
Formula 1
FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları 
WTA Tenis Turnuvaları 
ATP 500 ve ATP 250 Tenis Turnuvaları
Boks ve Diğer Dövüş Geceleri 
World Super Bike (WSBK)
ESPN Winter & Summer X Games
FIS Ski, Snowboard Programları
PGS Tour Golf Turnuvası
World`s Strongest Man
Pro Bull Riders
Monster Jam
Sumo Müsabakaları
Spor İçerikli Belgeseller
 
S Sport uyduda var mı?
 
S Sport öncelikle Turkcell TV+, Digiturk ve D-Smart platformlarında yer alacak. Kanalın Türksat uydusundan yayına sunulma gibi bir durumu ise şu an için söz konusu değil.
 
S SPORT PLUS NEDİR?
 
Saran Holding, yeni spor kanalı S Sport Plus yayın hayatına başlıyor. S Sport Plus' ın S Sport kanalının yayın yükünü hafifletmesi bekleniyor.
 

Bundesliga'nın da yayın haklarını alan S Sport, kanalından aktif olarak NBA, WWE, Formula 1, Premier Lig, Çin Ligi ve MOTOGP gibi birçok yayın yapılıyor. Açılan yeni kanalla bu yayınlardan bazıları S Sport Plus kanalında yayınlanacak.
 
S Sport Plus, internet üzerinden yayın yapacak. 30 günlük deneme süresi boyunca, herhangi bir taahhüt ya da iptal ücreti ödemeden web sitesi ya da uygulamadan üyelik iptali gerçekleştirebilecek.