25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sabri Sarıoğlu: ''Arda'nın hazır olması için maç temposuna ihtiyacı var''

Galatasaray'ın eski oyuncularından milli futbolcu Sabri Sarıoğlu yorumculuk yaptığı yayıncı kuruluşta sarı kırmızılıların bu sene kadrosuna kattığı Arda Turan'ı değerlendirdi. Sarıoğlu, Arda'nın hazır olması için maç temposunu yakalaması gerektiğini söyledi.

12 Eylül 2020 Cumartesi 20:20 - Güncelleme:
Sabri Sarıoğlu: ''Arda'nın hazır olması için maç temposuna ihtiyacı var''

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Sabri Sarıoğlu, Galatasaray-Gaziantep FK maçı öncesinde değerlendirmeler yaptı. 

Arda Turan'ın ilk maçlarında zorlanacağını dile getiren Sabri Sarıoğlu, "Arda, şahsen çok sevdiğim bir kardeşimdir. Yakın zamanda karşılaştık. Fizik olarak, kilo olarak çok iyi. 2.5-3 senedir düzenli oynayamadı. Maç temposu olmadığı sürece performansı üst seviyeye çıkaramaz ligin ilk maçı. Öyle bakmak lazım. Fiziksel olarak yorgun düşebilir. Oynadıkça daha üst seviyeye çıkacaktır. Arda kendini kanıtlamış bir oyuncu. Eski Arda'yı geri döndürmek isteyecek. İlk başlarda zorlanacaktır." dedi.

"ETEBO'YU YENİ GELDİĞİ İÇİN TERCİH ETMEDİ"

Sabri Sarıoğlu yorumlarını "Taylan orta sahada tek başına görünüyor sistemde. İyi oynar. Beğendiğim bir oyuncu. Galatasaray forması giymek büyük bir sorumluluktur. İnşallah taşır" ifadeleriyle sürdürdü.

Yeni transfer Etebo'nun şans bulamaması hakkında ise Sarıoğlu, "Tahminen, Etebo'yu yeni geldiği için tercih etmedi Fatih hoca" şeklinde konuştu.