19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sadi Çeri: Oyuncularımızla gurur duyuyoruz

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sadi Çeri Beşiktaş galibiyeti sonrası konuştu. Çeri, “Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Taktik ve disiplin olarak inanılmaz bir öz güven sergilediler. Taktik disiplin olarak gayet başarılıydık.” dedi.

DHA5 Nisan 2021 Pazartesi 00:59 - Güncelleme:
Sadi Çeri: Oyuncularımızla gurur duyuyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 32'inci haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-0 yenen Kasımpaşa'da teknik sorumlu Sadi Çeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"TAKTİK DİSİPLİN OLARAK GAYET BAŞARILIYDIK"

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Çeri, "Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Taktik ve disiplin olarak inanılmaz bir öz güven sergilediler. Taktik disiplin olarak gayet başarılıydık. Ancak son vuruşlarımızı biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Hajradinovic'in ve Thelin'in değerlendirmediği pozisyonlar vardı. Bunları gole çevirsek skor daha farklı olabilirdi" şeklinde konuştu.

"AMACIMIZ FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPAN BİR OYUNCU GRUBU OLUŞTURMAK"

İyi bir takım ortaya çıkarmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Çeri, "Baskı ve stres hissetmiyoruz. Şenol Can hocanın önderliğinde yoğun bir çalışma yapıyoruz. Amacımız futbolun doğrularını yapan bir oyuncu grubu oluşturmak. Aile gibi hareket edebilen bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.