4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Şakir Özkayımoğlu: Sahada muhteşem bir Göztepe ruhu vardı

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, Erzurumspor FK galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Takımımız bütün her şeyini sahada verdi, buradan 3 puanla İzmir'e dönüyoruz' dedi.

IHA21 Ocak 2023 Cumartesi 16:28 - Güncelleme:
Şakir Özkayımoğlu: Sahada muhteşem bir Göztepe ruhu vardı

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Erzurumspor FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Göztepe'de, Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Şakir Özkayımoğlu Erzurum'a mutlak galibiyet parolasıyla geldiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Geçen haftaki mağlubiyetten sonra puan parolasıyla buraya gelmiştik. İsmail Köybaşı ve Arslanagic hasta, yetiştiremedik. Palmer'in sakatlığı ve kaleci Ekrem'in olmaması... Bugün sahada muhteşem bir Göztepe ruhu vardı. Akademinin gururu kaleci Arda kardeşimiz penaltı kurtardı, şahane oynadı. Takım çok yürekten her şeyini sahada vererek 3 puanla İzmir'imize dönüyoruz."

Özkayımoğlu, gelecek maçlara bakacaklarını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Puanımızı 27'ye yükselttik Erzurum takımı 18'de kaldı. Önümüzde Bandırma maçı var artık son seyircisiz maçımız. Ondan sonra Gençlerbirliği deplasmanı ve taraftarımızla buluşacağımız Bolu maçı. Bizim açımızdan galibiyet muhteşemdi. Evlatlarımızın hepsinin ayrı ayrı alınlarından öpüyorum. Şahane mücadele ettik oyuncularım Göztepelilik ruhunu, armasını, sarı kırmızı renklerini en iyi şekilde sahada temsil ettiler. Hepsini tebrik ediyoruz."