5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Salih Uçan şaşkınlığı! Beşiktaş'tan sürpriz karar

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Salih Uçan'ı Giresunspor maçı kadrosuna almadı. Ajax maçında oyuna sonradan giren ve sakatlığı bulunmayan Salih Uçan, siyah-beyazlılarda sergilediği kötü performansla eleştirilerin hedefi oldu.

26 Kasım 2021 Cuma 18:56 - Güncelleme:
Salih Uçan şaşkınlığı! Beşiktaş'tan sürpriz karar

Süper Lig'in 14. haftasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Salih Uçan, hiçbir sakatlığı olmamasına rağmen kadroya alınmadı. Salih Uçan, en son Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax maçında sonradan oyuna girmişti.

SALİH UÇAN, ALANYASPOR MAÇINDA DA ÇOK KONUŞULDU

Salih Uçan, Beşiktaş'ın 13. haftada 2-0 yenildiği Alanyaspor maçında da eleştirilerin hedefi olmuştu. Salih Uçan, siyah-beyazlılarda bir türlü istenen performansı veremedi.

SALİH UÇAN, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Geçmiş yıllarda Fenerbahçe'de de forma giyen Salih Uçan, 2019 yaz transfer döneminde Empoli'den bedelsiz olarak Alanyaspor'a transfer olmuştu. Alanyaspor'da sergilediği iyi performansla Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı Salih Uçan, siyah-beyazlı takımda beklentilerin altında kaldı.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan bonservissiz olarak transfer ettiği Salih Uçan, siyah-beyazlı forma ile 12 maça çıkarken gol ve asist katkısı veremedi.