5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Salih yuvadan uçabilir! Yakın takipteler

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Salih Uçan'ın talipleri artıyor. Henüz takımıyla sözleşme yenilemeyen başarılı orta sahayı, Katar ekibi Al Gharafa yakından takip ediyor.

15 Eylül 2023 Cuma 09:59 - Güncelleme:
Salih yuvadan uçabilir! Yakın takipteler

Beşiktaş ile mukavelesi sezon sonunda bitecek olan ve siyah beyazlı yönetimin yeni sözleşme imzalamak istediği Salih Uçan'a Katar'ın Al Gharafa takımının talip olduğu iddia edildi.

SEZON SONU YUVADAN UÇABİLİR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Katar kulübünün 29 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için birkaç gün önce hem Beşiktaş hem de futbolcu tarafıyla temasa geçti.

İddialara göre Al Gharafa, Katar'da 18 Eylül'da bitecek olan transfer döneminin son gününe kadar Salih'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürecek. Siyah beyazlıların ise tecrübeli orta saha oyuncusunu bırakmak istemediği öne sürüldü.

Salih Uçan'a İtalya'dan Sassuolo ve Genoa da ilgi göstermiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmak isteyen Salih'e, 2 senelik kontrat sunulacağı ve önerilecek rakamın da 35 milyon TL olduğu ifade edildi.