27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Salzburg, Linnes için geri sayımda

Transfer çalışmalarını sürdüren ve yeni oyuncular almak için satış yapmak zorunda olan Galatasaray’a Salzburg piyangosu.

12 Temmuz 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Salzburg, Linnes için geri sayımda

Avusturya ekibinin Linnes’i kadroya katmak için harekete geçtiği ve 5 milyon euroluk bir bütçeyi bu transfer için ayırdığı kaydedildi. Galatasaray’ın ise 8 milyon euro istediği ve iki tarafın her an ortak bir noktada buluşabileceği ifade edildi. Linnes geçen sezon Aslan’da 33 resmi maçta oynadı, 4 gol atarken, 2 de asist yaptı.

OKAN KOÇUK İÇİN RANDEVU

MUSLERA’NIN yanına genç ve yetenekli bir yedek arayan Galatasaray, Bursasporlu Okan Koçuk için Yeşil-Beyazlılar’rdan yeniden randevu istedi. Tara arın önümüzdeki hafta başına kadar bir araya gelerek 23 yaşındaki file bekçisi için bir görüşme yapacakları belirtildi. Aslan, Okan için bir süre önce de Bursaspor’un kapısını çalmış ancak olumsuz yanıt almıştı. Sarı-Kırmızılılar bu kez daha iyi bir teklif ile Okan’ı kadrosuna katmaya çalışacak.

BANEGA TRANSFERİ RAFA KALDIRILDI

ASLAN’IN Ever Banega transferi için harcadığı çaba sonuç vermedi. Fernando’ya talip olan Sevilla Kulübü,Brezilyalı’ya karşılık Benage’yı Galatasaray’a vermeyi düşünüyordu. Ancak Fernando’yu almak için Cim-Bom’a 4.5 milyon euro ödemek zorunda kalan İspanyollar takas ihtimali ortadan kalkınca, Banega’yı satmaktan vazgeçtiler. Sarı-Kırmızılılar da bu gelişme sonrası Arjantinli oyuncunun transferinden şimdilik vazgeçme kararı aldılar.