19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş başkanlığı için 4 aday yarışacak! Adaylığını açıklayan son isim İsmail Ünal oldu

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için bugün saat 17:00'ye kadar imzaların divana verilmesi gerekiyordu ve Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi'nin ardından İsmail Ünal da başkanlığa adaylığını resmen açıkladı.

10 Ekim 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş başkanlığı için 4 aday yarışacak! Adaylığını açıklayan son isim İsmail Ünal oldu

Serdal Adalı'nın ardından Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday oldu. Siyah Beyazlı camiada adaylığını açıklayan son isim İsmail Ünal oldu.

Başkan adaylarının açıklamaları;

'CAMİANIN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU ANLATACAĞIZ'

Başkan adaylarından Serdal Adalı yaptığı açıklamada, "Aday olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah camiamız için hayırlı olur. Camianın bu dönemde neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Umarım seviyeli ve hayırlı bir seçim olur." ifadelerini kullandı.

'PROJELERİ AÇIKLAYACAĞIZ'

Beşiktaş başkan adaylarından İsmail Ünal şu açıklamalarda bulundu;

"Gönül, bizim kalbimizdeki siyah beyaz ve kara kartaldır. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız."

TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN

Çebi, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Olağanüstü genel kurul kararı alındı, seçildi. Kısa zaman içerisinde hazırlanmaya gayret ettik, arkadaşlarımla beraber çalışmalarımı tamamladım ve divana arz ettim. Türk sporuna hayırlı olsun. Epey adaylı bir seçim olacak. Tek bir temennim var, seçim süreci içerisinde, adayların nezaketini muhafaza etmelerini istiyorum. Ne olursa olsun, sonuçta seçim sonrası "Sayın başkanım" denilecek kazanana. Dolayısıyla, Beşiktaş'ın bu zor günlerinde aday olanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. zamanla politikalarımızla ilgili açıklamalarımız yapılacaktır."