11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Sergen Yalçın: Ne gerekiyorsa onu yapacağız!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın maç öncesi konuştu. Yalçın, kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söyledi.

21 Mart 2021 Pazar 18:34 - Güncelleme:
Sergen Yalçın: Ne gerekiyorsa onu yapacağız!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 90 dakika öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. 'Bizim için çok değerli bir maç. Hem derbi hem de puan cetveline baktığımız zaman, iki tarafın da farklı hikayeleri var. Derbiler kolay olmaz. Bu hafta iki ağır maç oynadık. İyi hazırlandık. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Tam takım antrenman yaptık. Sadece sakatlığı olan Gökhan yok.' dedi.

'DERBİ AMA DİĞER MAÇLARDAN BİR FARKI YOK'

Maça iyi hazırlandıklarının altını çizen Yalçın, "Ufak bir avantajımız var ama bu bir avantaj değil, bunu düşünmüyoruz. Oyuncularımız genelde pozitifler. Birbirlerini seviyorlar, diyalogları iyi. Bu maça nasıl hazırlanmamız gerekiyorsa, öyle hazırlandık. Derbi ama diğer maçlardan bir farkı yok. İki takımın bundan sonra lige bakış açısını etkileyecek bir maç." ifadelerini kullandı.