25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sergen Yalçın'a yurt dışından teklif! Sürpriz ülke...

Sergen Yalçın'a Arap Yarımadası'ndan sürpriz bir talip çıktı. Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan ve iki kupa kazanan Sergen Yalçın'ın ise teklifi reddettiği ve önceliğinin Avrupa'da bir takım çalıştırmak olduğu öğrenildi.

Star Gazetesi24 Şubat 2022 Perşembe 18:11 - Güncelleme:
Sergen Yalçın'a yurt dışından teklif! Sürpriz ülke...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve iki kupa kazanma başarısı gösteren Sergen Yalçın'a sürpriz bir teklif geldi. Arap Yarımadası'ndan teklif alan Sergen Yalçın'ın önceliğinin Avrupa'da bir takımda görev yapmak olduğu ve gelen teklifi reddettiği öğrenildi. 49 yaşındaki teknik adam verdiği bir röportajda İspanya'da bir takım çalıştırmak istediğini belirtmişti.

SERGEN YALÇIN AVRUPA KULÜBÜ İSTİYOR

49 yaşındaki şampiyon teknik direktör Sergen Yalçın'ın Avrupa'da bir kulüp çalıştırmak istediği öğrenildi. Genç teknik direktör Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamasının ardından verdiği bir röportajda da İspanya La Liga'da çalışmak istediğini söylemişti.

BEŞİKTAŞ'TA 2 KUPA KALDIRDI

Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların başında toplamda 82 resmi maça çıktı. Bu maçlarda, 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. Yalçın, geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri yaşamıştı.

Star Gazetesi